Blog

Eizo ColorEdge CX271

Bij het bewerken van mijn foto’s maak ik gebruik van de Eizo ColorEdge CX271. Dit beeldscherm is optimaal geschikt voor de veeleisende fotograaf en designer. Zo┬ábeschikt de monitor over een correctie-sensor die witpunt, helderheid en kleuren voor langere tijd stabiel houdt nadat de monitor met een los verkrijgbare kalibratie-tool correct is gekalibreerd. Zo kan ik er van op aan dat ik foto’s en video’s precies zo zie zoals ik ze met mijn camera heb vast gelegd.

De belangrijkste specificaties van de Eizo CX271 zijn onder andere een contrastwaarde van 1000:1, een helderheid van 300 cd/m┬▓, een uitstekende kleurruimtedekking (99 % AdobeRGB) met perfecte helderheidsverdeling en kleurzuiverheid, en een 16-bits Look-Up Table voor exacte hardwarekalibratie van helderheid, witpunt en gamma. Met de ingebouwde DisplayPort, DVI-D-ingang en HDMI-poort kun je dit scherm op bijna ieder apparaat zonder problemen aansluiten. Een uitstekende keus voor iedere fotograaf!

Eizo CX271-BK Monitor Black